Pianisten Rikard Mathisson från Ronneby och sångaren och musikern ‘Aleco’ Alexander Georgopolos från Karlshamn hittade till varandra genom musiken. – Jag behövde någon som kunde spela piano på en av mina låtar, så jag skrev och frågade på Facebook. Sen var det en gemensam kompis som sammanförde oss, säger Aleco Rikard Mathisson hade efter en trafikolycka varit tvungen att lägga musiken på hyllan i ett antal år. – Men sen blev 40års-krisen en fin röd synt istället för en röd fräsig bil för min del, säger Rikard och skrattar. Musiken hittade alltså tillbaka och Rikard hade nyligen börjat spela igen när han fick kontakt med Aleco – Jag rippade en av Alecos låtar och testade att lägga piano på den vilket blev riktigt bra, säger Rikard och minns tillbaka De båda musikerna har sina egna separata karriärer, Aleco som tidigare spelat i bandet Stone park lever i Stockholm där han fortfarande sysslar med musik. Rikard har en egen pianokatalog på olika streaming-plattformar, men i framtiden väntar ytterligare samarbeten. – Jag kommer vara mer producent i framtiden, Aleco är musikern, sen kommer jag ju säkert lägga en del piano, säger Rikard Men i den här låten är du inte bara producent? – Nä den här har vi ju gjort tillsammans, säger Rikard. Läs hela artikeln här!