I en sketch som utspelar sig på ett skolmöte tar Pete Davidson till orda, utklädd till Duane ”Dog the Bounty hunter” Chapman, en känd så kallad prisjägare som letar efter efterlysta personer.

Chapman har den senaste tiden hjälpt polisen i jakten på Gabby Petitos pojkvän, Brian Laundrie, som misstänks ha en koppling till Petitos död.

– Jag har gått med i jakten på Brian Laundrie. Så min fråga till er är: Vet ni var han är? Jag kan inte hitta den här killen någonstans. Jag har inga ledtrådar. Antingen är han bra eller så är jag dålig. En av de två är det, säger Pete Davidson i lördagens ”SNL”-sketch.

Nu upprörs många tittare av skämtet, som menar att det är okänsligt.

”Det har inte ens gått en vecka sedan familjen Petito hade en minnesceremoni för sin dotter, men SNL gör narr av sökandet efter Brian Laundrie – låt oss ge familjen lite mer tid innan vi plågar dem i nationell tv” skriver en upprörd Twitter-användare.

”Vänta jag kan inte fatta att de tog med ett skämt om att inte kunna hitta Brian Laundrie i SNL och folk skrattade”, skriver en annan.

Men inte alla är negativt inställda. Andra tittare uppskattade skämtet, och vill i stället att Pete Davidson ska återkomma i rollen som ”Dog the Bounty Hunter”.

Läs hela artikeln här!