Apple Watch Series 7 är presenterad, men exakt när den kommer vet vi faktiskt inte. Apple har ännu inte angivit något släppdatum – allt vi vet är att den kommer ”senare i höst”.

Kan du inte vänta längre på den nya klockan kan du i alla fall förbereda dig med nya tillbehör som passar den kommande klockan. Här listar vi åtta tillbehör till Apple Watch Series 7. Många av dem passar även äldre Apple Watch-modeller.

Läs också! Här är nyheterna i Apple Watch Series 7

Ladda Apple Watch snabbare
Foto: Apple

Snabbladda din nya snabbladdande klocka

Apple Watch har fått ett rejält lyft vad gäller hastighet på laddningen, speciellt om du kommer från en några år gammal modell. Series 7 laddar 33 procent snabbare än Series 6, som i sin tur laddar snabbare än tidigare modeller.

45 minuters laddning tar batteriet från tomt till 80 procent. Åtta minuters laddning ger batteri nog för åtta timmars sömnspårning, som gjort för att ladda under kvällsbestyren med andra ord.

I det finstilta står att den nya snabbladdningen är testad med en ny magnetisk snabbladdningskabel med usb-c (med modellbeteckning A2515) samt Apples 20 watt usb-c-strömadapter.

I dagsläget vet vi inte vilken laddare som följer med i förpackningen, men vill du vara säker på att kunna snabbladda på fler platser än hemmet, kanske även på jobbet, kan en till uppsättning snabbladdande kabel vara bra att ha.

Pris: 350 kronor.
Mer info: Apple Store.


Snabbladda Apple Watch
Foto: Apple

… och glöm inte strömadaptern

Har du inte redan en strömadapter med usb-c-uttag är det dags att skaffa en. Denna modell kan även användas för att snabbladda en Iphone – eller nödladda en Macbook med usb-c-uttag.

Apples tester för snabbladdning med Apple Watch är gjorda med just denna modell på 20 watt, så vill du vara säker på att klockan snabbladdar så snabbt den kan, är det just denna strömadapter tillsammans med strömadaptern ovan som gäller.

Pris: 225 kronor
Mer info: Apple Store.


Snabbladdare Apple Watch
Foto: Satechi

Satechi väggladdare – 20 watt i annan skrud

Vi tänker att 20 watt är 20 watt, oavsett om det står Apple eller något annat på strömadaptern. Vill du spara några kronor, eller föredrar designen på denna modell, går det såklart också bra att köpa en laddare av något annat märke.

Det viktiga är att det finns ett usb-c-uttag, och att strömadaptern kan leverera minst 20 watt.

Pris: 199 kronor.
Mer info: lifestylestore.se.


Powerbank för Apple Watch
Foto: Satechi

Satechi Quatro – powerbank med puck

Apple Watch laddar visserligen snabbare än tidigare, men det där riktigt stora klivet framåt vad gäller batteritid har ännu uteblivit. Som tur är finns portabla batterier som fixar laddningen när du är för långt från ett eluttag. Perfekt för campingturen, eller att ta med på weekendresan om du vill slippa sladdar.

Förutom att ladda klockan när du är på språng är detta även en ytterst kompetent powerbank för andra prylar. Här finns en qi-laddare på fem watt, ett usb-c-uttag på hela 18 watt, samt en usb-a på tolv watt. De mobila laddbehoven torde därmed vara säkrade.

Kapaciteten är 10 000 mAh, vilket räcker för att en Iphone 11 till 100 procent två gånger, eller att ladda upp en Apple Watch massor med gånger.

Pris: 1 199 kronor.
Mer info: lifestylestore.se.


Apple Watch-laddare för dator
Foto: Apple

Satechi usb-c-laddare – perfekt på kontoret

Det här är en riktigt kompakt laddare där du helt slipper vira upp kablar stup i kvarten. Perfekt för att användas direkt genom datorns usb-c-uttag.

Här finns också ett litet ess i rockärmen – vänd på den så finns en trådlös laddare för Airpods på baksidan. Smidigare blir det inte.

Pris: 599 kronor.
Mer info: Apple Store.


Nya armband Apple Watch Series 7
Foto: Apple

Flätad sololoop – ny färg för nya klockan

Den nya klockan saknas alltså fortfarande, men Apple har ändå släppt nya armband. Här i den för årstiden passande färgen höstgul. Välj 41 eller 45 millimeter för att passa boetten på din kommande Series 7. (Passar även tidigare Watch-modeller).

Pris: 1 095 kronor.
Mer info: Apple Store.


Nytt armband Apple watch
Foto: Apple

Sportloop – nyhet till halva priset

Ett betydligt billigare alternativ är Apples, också nyligen uppdaterade, sportloop. Bland de nya färgerna finns bland annat kombon bläckblå/mossgrön.

Pris: 495 kronor.
Mer info: Apple Store.


Sladd till Apple Watch
Foto: Kanex

Kanex Durabraid – långsammare men längre

Durabraid från Kanex är något så ovanligt som en laddsladd till Apple Watch som är både flätad och hela tre meter lång. Bra mycket bättre än den enda meter som följer med i Apple Watch-förpackningarna.

Sladden har dock en traditionell usb-a i ena änden, inte usb-c. Därmed får du klara dig utan en snabbladdning, men har du långt till eluttaget är långsammare laddning såklart bättre än ingen laddning.

Pris: 499 kronor.
Mer info: lifestylestore.se

Läs hela artikeln här!