Prins William och hertiginnan Kate närvarade vid världspremiären av nya James Bond-filmen ”No Time To Die” i London den 28 september. Flera av skådespelarna i filmen var också där, inklusive Rami Malek som gestaltar filmens huvudskurk.

– Det är tydligt att det är ett speciellt evenemang när kungligheterna dyker upp och det förtjänar en Bond-film, säger Rami Malek i ”Jimmy Kimmel Live”.

Rami Malek hade tidigare träffat de båda kungligheterna vid BAFTA-galan 2019 när han var nominerad för sin insats i filmen ”Bohemian Rhapsody”.

– Jag var någorlunda bekant med Kate och William, säger Rami Malek.

Rami Malek.

Foto: STEVE VAS / STELLA PICTURES/DDP IMAGES

”Du har precis fött ett barn, eller hur?”

Rami Malek säger att de hade ”en trevlig konversation” vid BAFTA-galan, men medger att Kate blev överrumplad av en av hans frågor. Kate och William hade några månader tidigare fått sitt tredje barn, sonen Louis.

– Jag frågade, ”Du har precis fött ett barn, eller hur?” Jag tror att hon blev häpen, säger Rami Malek och fortsätter:

– Hon gav mig en blick på ett väldigt kungligt och elegant sätt. Men jag fattade läget. Bara tänk dig själv, du är uppklädd till tänderna och måste prata med en massa skådespelare. De är så försiktiga. Men det var coolt, jag tror att jag fick henne att släppa garden för en kort stund.

Rami Malek erbjöd sig sedan att ta hand om barnen ett tag om William och Kate behövde en paus.

– Jag sade, ”Jag kan sitta barnvakt medan ni går ut och har kul”, säger Rami Malek.

Kate ska dock inte ha nappat på erbjudandet.

Läs hela artikeln här!