Lockas du av att jobba på ett mindre och familjärt konsultbolag där härlig stämning och medarbetarnas utveckling har högsta prioritet? Har du erfarenhet av programmering och vill få bästa förutsättningar att bli riktigt vass på ditt område i ett sammansvetsat team? Då är jobbet som utvecklare hos Mollyware-familjen något för dig!

Mollyware växer och vill nu anställa fler kollegor! Detta är rollen för dig som har några års erfarenhet och vill få en skjuts i din utveckling. Alla medarbetare får varje vecka avsatt tid för personlig coaching från en senior kollega i form av kompetensutveckling, löpande uppföljning av projektet och de tekniska utmaningar du stöter på.

Om jobbet
Som utvecklare hos Mollyware får du det bästa av två världar: kompetenshöjande erfarenhet på spännande bolag i Göteborgsområdet samtidigt som du blir en del av det lilla och gemytliga konsultbolaget Mollyware på Kungsgatan 10. Medarbetarna på Mollyware består av sju kollegor som var och en har erfarenhet inom flera teknikområden och tillsammans behärskar vi flera olika roller och har erfarenhet inom det mesta för att driva ett IT-projekt.

Mollyware levererar konsulttjänster i form av teammedlemmar eller helhetsåtaganden till våra kunder. Som Systemutvecklare kommer du att arbeta enligt agila projektmetoder hos kund, ofta tillsammans med någon av dina kollegor från Mollyware.

Exempel på arbetsuppgifter innefattar:

 • Ansvar för mjukvaruutveckling av framtagna scenarier och krav.
 • Vara delaktig i att designa mjukvarulösningar och hitta lösningar på tekniska utmaningar tillsammans med övriga i teamet.

Vi på Mollyware utvärderar och förbättrar kontinuerligt våra arbetssätt. Dina idéer bidrar till att vi trivs, skapar förutsättningar för ett effektivt arbete och att vi arbetar med rätt uppgifter tillsammans.

Vem är du?
Tjänsten passar dig som är ansvarstagande och vill bli riktigt vass på det du gör. Kvaliteten på det du skapar är viktig för dig. Du kan beskriva den gången du valde att prioritera kvalité och hur det lönade sig i slutändan. Du har troligtvis en universitetsutbildning inom Systemvetenskap och vill bredda din professionella roll inom mjukvaruutveckling. Vidare har du erfarenhet av mjukvarudesign och att jobba i större projekt.

Vi söker dig som har:

 • Några års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling
 • Erfarenhet av Java, Kotlin eller annat JVM-språk
 • Mellanprogramvara som Kubernetes eller Docker
 • Erfarenhet av Spring Boot eller liknande applikationsramverk

Det är mycket meriterande om du även har kunskap eller intresse inom en eller flera av följande områden:

 • Molntjänster (AWS, GCP, Lambda/Cloud Functions, Firebase)
 • Go
 • Microservices
 • Configuration Management/Configuration Automation
 • Continuous Integration/Continuous Deploy
 • User Experience design
 • Krav och Test
 • Mjukvaruarkitektur/Lösningsarkitektur/Domänarkitektur
 • Teamledning/Produktägarskap
 • Funktionell programmering

För att trivas och utvecklas hos oss tror vi att du är social och ser fram emot att komma in i en familjär grupp. Gillar du att alltid ha någon att bolla med på slacken eller hitta på saker med dina kollegor kommer du att trivas hos oss.

Vad kan Mollyware erbjuda dig?
På Mollyware erbjuder vi dig möjligheten att komma in i ett starkt team med diversifierade arbetsuppgifter där du får jobba med komplexa och långsiktiga projekt. Kulturen är familjär, avslappnad och kvalitetsinriktad. Du ges frihet under ansvar och vi tror att dina idéer och färdigheter blir en del av vår framtida framgång och organiska tillväxt.

Vi träffas och gör ofta saker ihop såsom gemensamma frukostar på kontoret, spelkvällar, middagar på stan, träning, padel och AWs.

Hos Mollyware får du coachning av dina seniora kollegor och du och din utveckling sätts verkligen i fokus.

Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Mollyware med Experis och du kommer att bli anställd hos Mollyware. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Skoglund via e-post på paula.skoglund@se.experis.com eller telefon 0722-015 964. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att ansöka.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs hela artikeln här!