Är du en systemutvecklare med flera års arbetslivserfarenhet eller har du jobbat något år och vill testa något nytt och utvecklas vidare? Vi på Experis har just nu flera spännande uppdrag inom systemutveckling hos våra största och teknikdrivande kunder Mälardalen. Vi behöver därför utöka vår flotta med starka utvecklare med nya talanger. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Att jobba som Systemutvecklare för Experis

På Experis söker vi nu efter flera duktiga systemutvecklare till nuvarande och kommande uppdrag hos våra kunder i Mälardalen. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos vår kund. Arbetsuppgifterna varierar och styrs av våra kunders behov.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med systemutveckling. Vidare ser vi gärna att du har minst 2-3 års arbetserfarenhet av systemutveckling, hårdvaruutveckling eller mjukvaruutveckling. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har ett allmänt tekniskt intresse. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper inom någon av följande kompetenser:

  • .NET
  • SQL
  • C#
  • JAVA
  • Python

Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet – tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav!

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen “World’s most ethical company” vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Martin Liljeholm på martin.liljeholm @se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Läs hela artikeln här!