Just nu söker vi 2nd Line Tekniker till vår kund Iver. Har du kommit lite längre i din resa inom IT och samlat på dig god erfarenhet inom Windows och Microsofts produkter? Har du en hög teknisk förståelse, en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg med att fatta egna beslut? Behärskar du dessutom det svenska och engelska språket obehindrat? Då kan detta jobb vara perfekt för just dig!

Hur ser arbetet ut?

Din roll som skiftgående 2nd line tekniker på Iver är en viktig del av den tjänst de levererar till deras kunder. De ansvarar för att deras kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur de gör saker är viktiga ingredienser i deras uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara, samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar. Som 2nd line tekniker i deras Technical Assistance Center supporterar du deras kunder per telefon och hanterar de mer avancerade felsökningsärendena.

Du älskar kombinationen av att arbeta tekniskt och samtidigt ha mycket kundkontakt. Inget problem är för svårt och du drivs av att hitta en lösning vilket du också gör. Du trivs med att stötta dina kollegor i mer komplexa problem och coachar dina kollegor i deras dagliga arbete.

Ivers Technical Assistance Center finns där för kunderna 24/7. Dina arbetstider kommer att vara ett rullande schema med varierade skift.

Uppdraget är baserat på Ivers kontor där du har möjlighet att välja mellan att arbeta i Göteborg, Skövde eller Alingsås.

Vem är du?

För att lyckas i din roll som 2nd line tekniker hos Iver har du en utbildning eller erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du har några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll och du behärskar engelska och svenska utan problem. B-körkort är nödvändigt för att kunna ta sig till uppdraget under alla dygnets timmar, dock inget krav om det går att ta sig till jobbet ändå.

Du har en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Du är lyhörd samt utrustad med ett riktigt starkt driv.

Vi ser även att du har goda kunskaper inom följande områden:

Windows Server (med tillhörande tjänster)

Microsoft Office365

Kunskap inom Switchar, routing och brandväggar

Det är också meriterande om du har erfarenhet inom:

Microsoft Azure

Microsoft-certifieringar eller andra relevanta certifieringar

Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL

Microsoft SQL-server

Microsoft Exchange

Klientmanagering

Iver är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Office 365 och SQL. Iver arbetar också med Citrix/RDS-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar. Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet.

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo. IT-Gården, Ismotec och Britt. Iver omsätter drygt 2.3 miljarder SEK och har cirka 1200 medarbetare.

Detta är en anställning där man blir anställd hos Experis, men direkt går ut på uppdrag hos Iver. Det finns goda möjligheter för avancemang inom Ivers verksamhet, samt även inom Experis.

Du som vill fortsätta att klättra inom IT-support och redan hunnit få med dig en stabil grund att bygga vidare på – ta chansen att söka dig till Experis och Iver idag!

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila vår konsultchef, Adam Larsson på adam.larsson@se.experis.com

Läs hela artikeln här!