Är du en teknisk projektledare med erfarenhet av säkerhetsprojekt? Då är det dig vi söker till vår enhet inom säkerhet! Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Dina framtida arbetsuppgifter

På CGI vet vi att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur.

Som teknisk projektledare kommer du finnas med i hela projektflödet från tidig planering till genomförande och leverans. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förbereda och genomförandet av projekt, att finnas med vid implementation och leverans av projekt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har har erfarenhet av att projektleda säkerhetsprojekt och är konsultativ i ditt sätt att kommunicera, anpassningsbar, strukturerad. Du har relevant utbildning och/eller erfarenet som motsvarar förfrågan. Förutom projektledning så har du även efarenhet från IT-infrastruktur och Agile/Scrum.

Vi önskar att:
• Du är kundinriktad – Vi letar efter någon som kan förstå våra kunders verksamhet, drivkrafter, organisation och deras IT-miljöer. Den som kan hjälpa till att ställa rätt frågor och förstå och analysera kundens situation och lösningar.

• Du är kommunikativ – du har förmåga att anpassa din kommunikation utifrån kundens olika nyckelpersoner, allt från verksamhetsfolk till de som är mer tekniska.

• Du är konkret och rak mot kunden och du känner dig bekväm med att kommunicera på såväl svenska som engelska.

• Du är en teamplayer med vana av att leda, fördela arbete och driva så aktiviteter blir genomförda

• Du kan se helheten, inte bara fokusera på detaljerna

På grund av tjänsternas karaktär krävs det att du har svenskt medborgarskap, då du arbetar med säkerhetsklassificerad information. Du behöver även kunna svenska i tal och skrift samt ha en god kunskap i engelska.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-10-15. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina fråga till linda.nyberg@cgi.com.

Resor ingår i rollen.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Läs hela artikeln här!