Har du kunskaper inom Windows (7/8/10) samt Active Directory? Har du dessutom en utbildning inom IT (på gymnasie- eller högskolenivå) eller tidigare erfarenhet av arbete i 1st Line Support? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!
Vi söker nämligen en Supporttekniker till vårt härliga team i Bromölla. Hos oss får du arbeta i en omväxlande miljö och tillsammans med trevliga kollegor där teamkänsla och engagerade ledare som stöttar din utveckling är en av våra nycklar till framgång.

Framtida arbetsuppgifter
Hos oss behöver du trivas i en omväxlande miljö och du har förmågan att snabbt skifta fokus och sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Som Supporttekniker ger du förstklassig 1st Line Support och felavhjälpning till våra kunder. Du kommer att ta emot ärenden av olika karaktär och komplexitet och din uppgift blir att utreda och lösa problem. Utöver detta följer du upp ärenden för att säkerställa att problemen blir lösta och kunderna nöjda.

Placeringsort är Bromölla, Skåne.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen söker vi dig som har god samarbetsförmåga, drivs av att lösa problem och kan på ett pedagogiskt sätt förklara IT-relaterade problem för användare och guida dem mot en lösning. Vidare tar du aktivt ansvar för ditt arbete och är systematisk till arbetssättet.
Då rollen innebär mycket kommunikation med kunder över olika kanaler så som telefon, chatt och e-mail krävs att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska språket (tal och skrift). Övriga språk, speciellt de nordiska ses som mycket meriterande.
Förutom goda kunskaper inom Windows (7/8/10) samt Active Directory och med fördel en utbildning inom IT eller tidigare erfarenhet av arbete i 1st Line Support, önskar vi att du har kunskap inom ett eller flera av följande områden:

• Microsoft Operativsystem, klient & server
• Active Directory
• Exchange
• Office 365
• Nätverk

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.
På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökningarna kommer hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
För mer information, kontakta gärna:
Linda Alesol (Manager Service Desk), 0702-94 51 02

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Läs hela artikeln här!