Är du vass på både teknik och ekonomi och vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Nu söker vi en Service Owner IT Portal till vår enhet inom IT-Infrastrukturtjänster.

Som Service Owner IT Portal hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper oss och våra kunder att leverera bättre service, öka säkerheten eller effektivisera verksamheten.

Skicka gärna dina funderingar till Lena Sundblad; lena.sundblad@cgi.com, 070-543 4756.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som Service Owner IT Portal på CGI innebär en omväxlande vardag. Vår IT Portal tillgängliggör våra olika IT-infrastrukturtjänster till våra kunder. Portalen är vårt ansikte utåt och vi strävar ständigt efter att underlätta för våra kunder att beställa och interagera med oss.
Vi jobbar tätt ihop med verksamheten för att åstadkomma effektiva lösningar. Våra olika tjänster ansvarar för att definiera och specificera hur tjänsterna ska erbjudas till våra kunder via IP Portal. Vi jobbar med en hög grad av integrerade och automatiserade lösningar.

Hos oss kommer du att ha ett team runtom i Sverige, men vi samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Som Service Owner IT Portal ansvarar du för att leda teamet som hanterar utveckling, förvaltning och drift av vår Portal-lösning.
I rollen ingår:
• Omvärldsbevakning, roadmap och kundkrav
• Budget för tjänsten samt uppföljning av tjänstens resultat
• Planera arbete och prioritera aktiviteter tillsammans med teamet
• Stöd till affärsteam och lösningsarkitekter vid nya affärer

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi tror att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kanske jobbat med tjänster, projekt eller produktutveckling tidigare. Du bör också känna till IT-infrastrukturdrift, exempelvis servrar och IT-arbetsplats.
Utöver detta är det viktigt att ha god kunskap om ITIL, förmåga att arbeta strukturerat, kunna dokumentera samt är lyhörd och tjänstvillig.
Meriterande är också tidigare erfarenhet av tjänsteportallösningar samt även BMC Remedy ITSM.
Du måste kunna utrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska.
Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs svenskt medborgarskap för denna tjänst.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Lena Sundblad@cgi.com, 070-543 4756.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Läs hela artikeln här!