Är du vass på Cisco-miljöer och vill få möjligheten att jobba i ett grymt Team på CGI som brinner för teknik? Nu söker vi en tekniker till vårt team i Bromölla!

Som tekniker hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Hos oss inom Technical Operation trivs vi tillsammans och medverkar själva till att sätta stämningen i teamet. Vi har möjlighet att påverka vår vardag och strävar alltid efter att bli lite bättre varje dag!

Skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare tobias.stiman@cgi.com, 0703128988.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba som tekniker på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som individ både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba med korta ärende på någon timme till större, lite längre åtaganden. Vi driftar infrastrukturen för kunder i en rad olika branscher. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Som tekniker kommer du att ansvara för incidenthantering och changehantering för samtliga kunder inom vårt ansvarsområde. Du ingår i ett team som är väl sammansvetsat, har högt i tak och där alla kan vara med och påverka sitt arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Incidenthantering enligt avtalade SLA
• Changehantering
• Tjänsterelaterade aktiviteter och förändringar
• Dialog med kundteam kring incidenter och förändringar
• Utveckling av din och teamets kompetens

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som titel söker vi dig som har en vilja att utvecklas och ta till dig nya kunskaper. Du ser möjligheter till lösningar hellre än problem. Du trivs i en miljö som är trygg och där du får möjighet att utvecklas både som individ och tillsammans med andra. Du är prestigelös och vill dela med dig av kunskap och har också ett driv att själv utvecklas och växa. Du har erfarenhet från IT-drift och relevant utbildning. Du är van vid att arbeta i en Cisco-miljö. Du kan flytande svenska och engelska.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Cisco-miljöer
• Routing
• IP-subnetting
• Big IP
• Wireless
• Fortigate

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-10-30. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till tobias.stiman@cgi.com, 0703128988.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Läs hela artikeln här!