Inom GTO Scandinavia Operations support arbetar vi med kontinuerliga förbättringar och Operational Excellence i syfte att bli bäst på allt vi gör inom vår verksamhet. Vi söker nu dig som vill jobba med Bid support, med ansvar för att optimera offertarbetet för GTO Scandinavia.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Hos oss får du jobba med enhetsöverskridande initiativ som bidrar till att vi hela tiden utvecklas till det bättre.

Framtida arbetsuppgifter
Att jobba med Bid support på GTO Scandinavia innebär en omväxlande vardag. Du kommer att jobba nära både våra tjänsteleveranser och våra kundenheter, med fokus på att säkerställa att vi har högkvalitativt strukturkapital att använda i våra kundofferter och därmed maximera våra chanser att vinna nya affärer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Säkerställa effektiv samordning och återanvändning av kvalitativt strukturkapital (marknadsmaterial, tjänstebeskrivningar, offerter mm)
• Stödja verksamheten med framtagande och kvalitetsgranskning av nya texter och material.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
För att lyckas i rollen som Bid support söker vi dig som har ett stort intresse för sälj. Du är gissningsvis bra på det skrivna ordet och kan översätta tekniska beskrivningar till affärsnytta. Du är strukturerad och ordningsam och tycker att det är roligt att vinna!

Du behöver ingen särskild erfarenhet från infrastrukturverksamhet, även om det såklart inte skadar, så länge du har ett intresse av att lära dig mer om vår verksamhet och våra kunder. Du kommunicerar flytande, i skrift och tal, på både svenska och engelska. Du är svensk medborgare.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder och innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Intervjuer kommer att ske löpande. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare lotta.gill@cgi.com, 0708515095

Resor kan ingå i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Läs hela artikeln här!