Är du en passionerad och erfaren ledare med driv och vilja att axla nya utmaningar? Nu finns en unik möjlighet för dig att bli en del av Boule Medicals tillväxtresa!

Boule är ett företag på den globala diagnostikmarknaden som utvecklar, tillverkar och marknadsför robusta instrument och förbrukningsvaror för bloddiagnostik. Vi erbjuder dig en prestigelös, lösningsorienterad miljö med en stark gemenskap.

Vi söker nu en chef för vårt SW team med förmåga och intresse för såväl instrument diagnostik som cloudstrategi. Låter det intressant? Då kan det här vara rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Chefsrollen Software Manager omfattar ansvaret för vår satsning på Connectivity och mjukvara för våra instrument.

I rollen arbetar du med att utveckla befintlig verksamhet och säkerställer samtidigt den utökade satsningen på Connectivity. Du kommer att få möjligheten att utvidga ditt team med ytterligare roller.

I rollen ingår bland annat:

  • Att skapa och etablera Boules kompetens och förmåga för den utökade satsningen på Connectivity.
  • Att utveckla vidare och säkerställa kompetens och förmåga kring Instrument relaterad SW
  • Som medlem i CTO Leadership Team för Boule globalt är du involverad i och förväntas bidra till övergripande mål och verksamhet
  • Som chef och ledare inom Boule är du en kulturbärare av den innovation, mod, samarbete och kvalitetskänsla som kännetecknar oss
  • Din chefsroll omfattar en grupp om ca 10 personer, där du har såväl personal- som arbetsmiljöansvar
  • Du är ansvarig för processer, metoder och verktyg inom SW-området

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen har du minst 4-5 års erfarenhet av personalansvar. Du har erfarenhet av att leda mjukvaruverksamhet, gärna med djup i något av områdena IoT, inbyggda system eller Med Tech.

I den regulatoriska miljö som vi verkar i är det stor fördel om du har arbetat i branscher med liknande krav. Du har erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete inom området. Vi ser att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarade akademiska studier.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en passionerad ledare som har förmågan att arbeta strategiskt med planering men även leda på ett praktiskt sätt. Du gillar att ta dig an nya utmaningar, är organiserad och systematisk där du bygger en trygg väg framåt för ditt team. Du har en social ådra och lätt för att interagera med människor och kan på egen hand driva ditt arbete framåt. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten är placerad i Spånga, Stockholm.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsbolaget Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på “ansök”-knappen här intill. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande! Välkommen in med din ansökan!

Läs hela artikeln här!