Förra säsongens ”Bonde söker fru” innehöll en dramatisk vändning när bonden Pontus Mikaelsson efter sitt slutval ändrade sig och i stället ringde upp den tidigare bortvalda Lisa Lindvall.

Dala-bondens känslor var uppenbarligen besvarade för sedan dess är de båda ett par.  Nu avslöjar dessutom Lisa Lindvall att de väntar sitt första barn. 

På Instagram lägger hon upp en bild på de båda när de står på en åker och kysser varandra och skriver:

”Här växer mer än bara spannmål. I somras såddes nämligen ett av de finaste frön som finns här ute i Dalvik, och lagom till våren får vi äntligen träffa vårt lilla mirakel”.

Glädjen tycks vara total:

”Det är det absolut största beviset på vår kärlek och jag är så ändlöst glad och tacksam för att få dela den här magiska resan tillsammans med min stora kärlek, livskamrat och bästa vän”.

”Otroligt häftigt at programmet fungerar”

Det kommande barnet blir alltså ytterligare en av över 30 ”bondebebisar” som kommit till efter att bönder hittat kärleken i TV4:s långkörare ”Bonde söker fru”.

Något programledaren sedan 16 år, Linda Lindorff är oerhört glad över.

– Bondefamiljen växer! Snart är vi uppe i 35 bebisar, det är väl inte illa. Alla är inte födda, men innan januari i alla fall, säger Linda Lindorff.

Hon ser det som ett kvitto på att programidén faktiskt fungerar.

– Det är så otroligt häftigt, säger hon.

Expressen har sökt Lisa Lindvall.

https://www.instagram.com/p/CUp88t9D4uw/

”Bonde söker fru”-Karin gravid med tvillingar


Läs hela artikeln här!