För bara några dagar sedan registrerades bolaget Ani Who AB hos Bolagsverket. Nu avslöjar Breakit att Bianca Ingrosso, 26, har klivit in i företaget.

Även Mikael Snabb, vd och grundare för Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics, och Jesper Matsch, medgrundare för Caia, finns med på listan över styrelsemedlemmar. Lovisa Worge, kollega och vän till Bianca Ingrosso, står även hon med som styrelsemedlem, rapporterar Breakit.

Som vd för bolaget står Tomaj Sangchi. Han har tidigare grundat Tom Hope, ett företag som sålt accessoarer och som kallats för e-handelsraket. 

Återhållsam med information om nya företaget

Till Breakit säger Mikael Snabb att nystartade Ani Who kommer att bli ”ett spännande bolag”, men vill inte avslöja mer än så.

– Det finns så klart en plan, men det håller vi för oss själva, säger Snabb till sajten och menar att företaget fortfarande är på ”idéstadiet”. 

Vidare säger Mikael Snabb att Ani Who inte kommer ha någon koppling till Caia Cosmetics. Han vill inte heller svara på hur Bianca Ingrossos ägarsituation ser ut.

Även vd Tomaj Sangchi är återhållsam med information om det nya företaget.

”Som du kanske förstår är vi inte redo att ge något mer detaljerat uttalande just nu”, skriver han i ett mejl till Breakit.

Bianca Ingrossos bolag växlar upp: Spår omsättning på 300 miljoner

Läs hela artikeln här!