Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Region Syd dig som vill jobba som konsult inom affärsområdet Hybrid Platforms, med kompetens inom Datacenter och Cloud. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!

Din roll i laget
I rollen som konsult kommer du att vara inblandad i diskussioner hos våra kunder kring hur deras IT-lösningar på bästa sätt kan förbättras och effektiviseras.Där du kommer att arbeta med hela processen från förstudie och analys till design, installation och driftav Datacenter- och Cloud lösningar. Du kommer att arbeta nära våra säljare, kundteam, konsulter och kundens olika IT-ansvariga. Du kommer att bli en del av ett fantastiskt team där lagarbetet är nyckelordet. Med en ledare som har många års erfarenhet av IT-branschen och som ledare. Hon beskrivs som lugn, trygg och varm som person, samt tydlig där hon ger alla rätt förutsättningar till utveckling och att lyckas i sin roll. Vi har en bred teknisk repertoar och du kommer att få jobba i projekt tillsammans med några av branschens vassaste experter som delar med sig av sin best practice genom mentorskap.

För att lyckas i tjänsten som konsult bör du ha följande generalistkunskaper:

 • Windows
 • Windows Server
 • Azure
 • AD/ADFS
 • SQL
 • DNS/DHCP
 • Domänadmin Server
 • Powershell
 • Microsoft
 • VDI
 • Kubernetes
 • VMware
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du har erfarenhet av liknande roll och du är strukturerad, drivande och har en ambition att utvecklas. En person som tar ansvar för sina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Att samarbeta med andra har du lätt för, du är lyhörd och smidig; lyssnar, kommunicerar väl med kollegor och kunder. Kreativitet är en egenskap som du besitter och använder genom att hitta nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer, men vågar även utmana och ifrågasätter traditionella angreppssätt. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap, och är gärna en kunskapsresurs för andra.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Gussing, Konsultchef, Ulrika.Gussing@atea.se . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Läs hela artikeln här!