Samhall i Linköping söker dig som vill jobba som Systemförvaltare. Här får du gör skillnad på riktigt och bidra till samhällsnytta

Samhall är både ett stort och litet företag på samma gång. Som Sverige största arbetsgivare och viktig samhällsaktör är vi störst, men vi har korta beslutsvägar och kan gå från idé till handling snabbt. Vi befinner oss just nu i ett spännande skede i vår digitaliseringsresa. Hos oss kommer du att kunna göra skillnad på riktigt för dina kollegor, våra kunder och samhället.

VI ERBJUDER DIG

Till att börja med kommer du att bli en del av en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning. Dessutom erbjuder vi:

  • En roll som ger dig möjlighet att ta ansvar för några av våra affärskritiska system där din roll blir viktig i kommande systemimplementationer.
  • En arbetsplats som präglas av öppenhet, högt i tak och där vi gärna delar med oss av kunskaper och erfarenheter
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och en engagerad chef som är mån om att du ska trivas
  • Centralt placerat kontor med ljusa fräscha lokaler

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi har ungefär 50 system totalt på Samhall. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår ansvar för driften av två av dessa. Du kommer framför allt att:

  • Jobba med kravställning av system, integrationer och rapporter
  • Delta i utvecklingsprojekt tillsammans med systemleverantörer
  • Jobba med testning ihop med våra systemutvecklare
  • Felsöka i befintliga system och agera 3rd line support.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Samhall är Sveriges största företag med 25 000 medarbetare. Trots vår storlek har vi en familjär kultur där alla hjälper varandra och är måna om att utvecklas tillsammans. Du kommer tillhöra IT-avdelningen och ingå i ett team om cirka tre personer där du framförallt kommer ha daglig kontakt med andra systemförvaltare.

Du kommer att tillhöra vårt kontor i Linköping och sitta centralt på S:t Larsgatan 18.

MER OM DIG

För att du skall komma till din rätt i rollen som systemförvaltare hos oss så tror vi att du gillar tanken på att vara med och bidra till förändring och har god förmåga att samarbeta med andra både inom och utanför ditt team. Du har en grundläggande teknisk kompetens som är inhämtad från utbildning eller erfarenhet från en likande roll. Då du kommer att ha många kontaktytor och kommunicera med människor med olika teknisk bakgrund är det viktigt att du kan anpassa din kommunikation och behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kravhantering, SQL och testning samt förvaltningsprocesser.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72

Läs hela artikeln här!