Vill du jobba kundnära som utvecklare hos ICA med produkten ICA.se, i ett tight team och driva utvecklingen av EPiServer?

Hos ICA kommer du som utvecklare till ett framtidsorienterat team där du får bygga en mer datadriven produkt som ska skapa kundnytta för de 5 miljoner besökare som ICA.se har varje vecka. Du får jobba nära produkten, skapa en förstklassig kundupplevelse och jobba med spännande teknik såsom DevOps verktyg, Azure och EPiServer. Dessutom blir du en del av ett härligt, sammansvetsat team som verkligen värderar samarbete och som tillsammans utvecklar prisbelönta digitala produkter, något som är avgörande för vidareutvecklingen av ICA.

VI ERBJUDER DIG

 • En välbesökt produkt (ica.se) som nyligen blev utnämnd till årets matsajt av IDG med ca 5 miljoner unika besökare per vecka
 • En vänlig, hjälpsam och lärande kultur med tydliga mål som delar med sig av sina med- och motgångar
 • En miljö som präglas av samarbete, innovation och entreprenörskap
 • Ett nära samarbete med produktägare, redaktörer, UX och design
 • Möjlighet att vidareutveckla, optimera och säkerställa att ICA.se håller över tid
 • Möjlighet att forma bästa tänkbara lösningar utifrån en övergripande och framåtlutad arkitektur
 • Varierande uppgifter, arbetet innefattar både att koda överenskomna lösningar men också discovery-arbete, ta fram proof of concept samt diskutera lösningsförslag

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som EPI-Server utvecklare skapar du värde åt våra kunder och affären tillsammans med Content-teamet. Din huvuduppgift kommer vara att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bygga en plattform som kan möta framtidens krav på en stabil och skalbar produkt. Du kommer bland annat:

 • Vara drivande i utvecklandet av nya ICA.se i EPiServer
 • Sätta arkitekturen i EPiServer
 • Vara drivande i uppgradering till kommande versioner av EPiServer för att ligga i framkant
 • Vara drivande i att implementera en content-provider-strategi i modern tech-stack (kod/arkitektur/infra) där EPiServer är en viktig och strategisk komponent
 • Arbeta med en tech-stack (ex .net) som linjerar med vår arkitekturella vision
 • Testa, övervaka och kvalitetssäkra produkter och tjänster
 • Hålla dig a jour med nya tekniker och sprida kunskap

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra Content-teamet med beskrivs som ett team med hög teamkänsla med en stark tro på att den bästa lösningen är ett resultat av samabete och lärande av varandra. Du tillhör avdelningen Digital Experience som utöver Content-teamet består av fem andra team.

Förutom andra kompetenta backend utvecklare kommer du jobba tillsammans med frontend utvecklare, produktägare och Scrum Master samt UX-designers. Teamet arbetar nära verksamheten/affären och har en tät dialog med redaktion, marknad och andra delar av ICA. Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Mall of Scandinavia och Solna Station med gym och motionsstationer tillhörande lokalen.

MER OM DIG

För att kunna axla rollen som systemutvecklare har du tidigare erfarenhet av backend-utveckling i .NET och EPiServer. Du har jobbat i en mikrotjänstmiljö och med DevOps-processer tidigare. Du är trygg i att kunna driva, sätta prioriteringar och riktlinjer för att kunna konfigurera, optimera och vidareutveckla applikation och produkter.
Du är självgående, initiativtagande och teamorienterad. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår leverans och arbetssätt och ser att du är öppen för förändring. Du drivs av att förstå affären och vad kunderna vill ha för att kunna leverera produkter ICA:s kunder vill ha.

Det är meriterande om du även har erfarenhet av Azure, Octopus Deploy, ELK-stacken samt continuous integration och deployment-verktyg.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Läs hela artikeln här!