Vill du vara med och bygga bank- och försäkringsbranschens bästa mobilapp? På Skandia i Stockholm får du göra skillnad på riktigt!

I takt med vår förändringsresa söker vi en Android-utvecklare för att tillsammans med teamet se till att Skandias digitala kanaler hänger med i utvecklingen. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa mobila erfarenheten inom bank och försäkring! För att kunna göra det får du på Skandia utrymme att skapa, utveckla och påverka vägen framåt!

VI ERBJUDER DIG

  • Ett glatt gäng med skickliga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi har flyttat hem vår apputveckling och vill bredda funktionaliteten i den existerande app som i dagsläget är vår mest använda kanal. Jobba med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av existerande lösningar med fokus på att utöka funktionaliteten. De språk du kommer arbeta med är framförallt Java och Kotlin.

I rollen får du vara med och skapa något nytt tillsammans med teamet där vi ser det som självklart att dela erfarenhet och kunskap med varandra. Teamet är målmedvetet och jobbar mot samma mål och har kul tillsammans.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra området Digitala Kanaler. Du ingår i ett team om sex personer innehållande utvecklare, scrum master, product owner och testare. Vi är ett engagerat team som trivs tillsammans och värdesätter att ha roligt på jobbet.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Vi tycker kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor är viktigt och därför jobbar vi med Par och Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons.
Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i rollen ser vi att du har en bakgrund som Android-utvecklare och behärskar Java och Kotlin. Om du har erfarenhet av andra språk är detta meriterande.

Du är van vid att jobba enligt agila metoder och har ett DevOps-tänk. Det viktigaste för oss är ditt driv och engagemang! Vi ser gärna att du tar egna initiativ och delar med dig av dina egna idéer. Du tycker, precis som vi, att den bästa lösningen ofta kommer från ett gott samarbete mellan kollegor.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Läs hela artikeln här!