Karlstad

02.20. En man i 20-årsåldern uppger för en ordningsvakt att han blivit utsatt för en misshandel. En anmälan upprättas och en man i 20-årsåldern är misstänkt.

02.37. En patrull kallas till en adress i Kronoparken med anledning av en misstänkt misshandel. I bostaden finns en man och kvinna där mannen som är i 25-årsåldern misstänks för att ha misshandlat kvinnan som också är i 25-årsåldern.

03.00. En trafikolycka på E18 Skattkärr där föraren, en man i 20-årsåldern, nu är misstänkt för grovt rattfylleri alternativt rattfylleri. Mannen fick följa med för provtagning. Olyckan orsakade stopp i västergående riktning men kunde släppas på normalt igen vid 04.36 efter att bärgaren forslat bort bilen.

Arvika

01.14. En man i 25-årsåldern ringer in med anledning av att han ska ha blivit slagen i huvudet av en annan man. Målsägare kunde sätta sig i sin bil för att ta skydd från mannen. En anmälan om misshandel upprättas.

Kristinehamn

22.59. En man i 20-årsåldern får en ordningsbot med anledning av att han har tonade rutor på sin bil.

23.26. Väktare misstänker att två personer använder någon annans legitimation. De två personerna är minderåriga och blev överlämnade till sina vårdnadshavare. En anmälan om urkundsförfalskning upprättas.

Torsby

04.09. Det kommer in larm om att några personer brutit sig in på en bilskrot. En anmälan om olaga intrång upprättas.

Storfors

04.01. En man i 65-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat sin sambo, en kvinna i 50-årsåldern, i parets gemensamma bostad. Mannen blev senare under morgonen anhållen.

Läs hela artikeln här!